2810222261, 2810344630 6977444438 Ηράκλειο / Κρήτη
 
Miltco Group
Αντιπροσωπείες - Εισαγωγές - Διανομές Κρήτη

Η εταιρεία MiltcoGroup έχει έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται εδώ και 37 χρόνια στο χώρο των αντιπροσωπειών και διανομών τροφίμων & ποτών στο χώρο της εστίασης.
Πελάτες μας, ποιοτικά ξενοδοχεια, εστιατόρια, καφέ κτλ

Σε εμάς θα βρείτε τρόφιμα "premium products" 
Χωρίς γλουτένη SCHAR, AMISA, SAM MILLES, VITABELLA, VALPIFORM, FRANC ANGLUT
Χωρίς λακτόζη SOYADE, ANDECHSER, BJORG, BIOLIVE
Χωρίς ζάχαρη, MILTON'S JAM, SWEET'N LOW
Superfoods, vegan foods, τρόφιμα ειδικής διατροφής

Επίσης, μείγματα βάφλας, pancakes και κρέπας, από τη Νο1 παγκοσμίως new CARBON'S USA golden malted με άριστη ποιότητα υλικών που κάνουν τη διαφορά, δημιουργώντας ευχαριστημένους πελάτες. 
Στους επαγγελματίες που ασχολούνται με την εστίαση και τον τουρισμό προσφέρεται με χρησιδάνειο η καλύτερη μηχανή ψησίματος βάφλας και η εκμάθηση χρήσης, αλλά και κάθε πληροφορία στην παρασκευή της βάφλας γλυκιάς ή αλμυρής και των τρόπων σερβιρίσματός της.


Παράλληλα, η εταιρεία μας προμηθεύει σε ξενοδοχεία & καφέ συσκευασίες ζάχαρης σε μερίδες sticks ή φάκελο λευκή, καστανή, φρουκτόζη, υποκατάστατο ζάχαρης.
Επίσης, μερίδα αλάτι, πιπέρι, κανέλλα και με εκτύπωση της φίρμας - λογότυπο κάθε επιχείρησης.
 

Η εταιρεία μας MiltcoGroup αποτελεί τον αντιπρόσωπο σε επίπεδο Κρήτης της γνωστής αμερικανικής Golden Malted. Τα μείγματα βάφλας και κρέπας της Golden Malted παράγονται από το 1937 με συγκριτικά τους πλεονεκτήματα την απίθανη γεύση, τη μοναδική παρουσία και το εξαιρετικά εύκολο ψήσιμο. Το 1937 η Golden Malted ανέπτυξε την πατενταρισμένη συνταγή για το πρώτο βελτιωμένο αλεύρι του κόσμου, που σε συνδυασμό με θρεπτική βύνη κι ένα μυστικό μείγμα από υπέροχα αρωματικά αποτελούν τη βάση για τις φημισμένες βάφλες της, έχοντας κερδίσει πληθώρα ειδικών βραβείων και επαίνων και με πελάτες παγκοσμίως τα HILTON, MERRIOT, INTERONITINENTAL, DISNEYLAND κτλ.
 
Η εταιρεία μας MiltcoGroup δραστηροποιείται στην τοπική αγορά της Κρήτης και βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών, αναγνωρίζοντας τις πολυποίκιλες ανάγκες της εστίασης και προσφέροντας προϊόντα άριστης ποιότητας.

 
Η εταιρεία μας MiltcoGroup προσφέρει πλήθος επιλογών όπως:
- Βάφλας μείγμα NEW CARBON'S
- Κρέπας μείγμα NEW CARBON'S
- Mηχανές για ψήσιμο βάφλας "ΜΕ ΧΡΗΣΙΔΑΝΕΙΣΜΟ"
- Σιρόπι σφενδάμου MAPLE SYRUP
- Kαφές espresso
- Συσκευασίες ζάχαρης σε μερίδες, sticks-φάκελλο με τη φίρμα σας ή όχι
- Τρόφιμα χωρίς ζάχαρη για διαβητικούς
- Τρόφιμα χωρίς λακτόζη
- Τρόφιμα χωρίς γλουτένη 
- Τρόφιμα αλλεργικών κτλ


Η εταιρεία μας MiltcoGroup δραστηροποιείται στην τοπική αγορά της Κρήτης και βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών, αναγνωρίζοντας τις πολυποίκιλες ανάγκες της εστίασης και προσφέροντας προϊόντα άριστης ποιότητας.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
Λεωφόρος Ικάρου 80, Ηράκλειο - Κρήτη Τηλ: 2810222261 - 2810344630
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΑΝΤΙΔΑΚΗΣ | κιν: 6978502178